Το παρόν ιστολόγιο έχει ως αποκλειστικό σκοπό την προώθηση του αιτήματος για αυτοτέλεια του Δήμου Πάργάς, όπως αυτό διατυπώθηκε στην συνέλευση των πολιτών της Πάργας της 26ης-08-2012. Ο σχολιασμός των αναρτήσεων ειναι ευπρόσδεκτος, αρκεί τα σχόλια α) να να μην έχουν χαρακτήρα υβριστικό, δυσφημιστικό, ή συκοφαντικό προς οποιοδήποτε πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, β) να μην είναι άσχετα προς το ως άνω αίτημα αυτοτέλειας του Δήμου, γ) να μην παραβιάζουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κείμενη νομοθεσία. Στις ως άνω περιπτώσεις, οι διαχειριστές του ιστοτόπου δύνανται να αφαιρούν τα εν προκειμένω σχόλια. Σε κάθε περίπτωση τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών, και οι συντονιστές, συντελεστές και διαχειριστές ουδόλως ευθύνονται για αυτά.

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗΑλγεινή  εντύπωση προκάλεσε στους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Πάργας, η στάση που τήρησαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, του δημοτικού διαμερίσματος Πάργας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Κατά την συζήτηση της 10/09/2012 του 5ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, που αφορούσε τον ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ, δεν υποστήριξαν το παλλαϊκό αίτημα 2500+ υπογραφών, για την επανασύσταση του παλαιού Καποδιστριακού Δήμου Πάργας.
Το υπόψη αίτημα βασίστηκε στην εμπειρία και στις διαπιστώσεις των τελευταίων δύο χρόνων καθώς και στις επιπτώσεις που είχαν στην καθημερινότητα και στην οικονομική και κοινωνική ζωή των κατοίκων.
Η δυσλειτουργία του καλλικρατικού δήμου, δημιούργησε τα  προαναφερθέντα.
Αντίθετα και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν αντέδρασαν, ως όφειλαν, στα ατεκμηρίωτα σχόλια και τοποθετήσεις κάποιων συμβούλων, που προσπάθησαν  να υποβαθμίσουν την σημασία των θέσεων που ακούστηκαν, από τον εκπρόσωπο της επιτροπής. Έφτασαν στο σημείο να λοιδορούν και να προκαλούν τους παραβρισκόμενους και να κάνουν ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ σχόλια για την ΠΑΡΓΑ.
Στην τοποθέτηση του προέδρου του δημοτικού συμβούλιου όπως και  του Δημάρχου στα ΜΜΕ, ότι εκπροσωπούμε  “μια ομάδα ρομαντικών πολιτών”, σας ενημερώνουμε ότι, το αίτημα της ΠΑΡΓΑΣ, το υποστηρίζουν 2500+ “ρεαλιστικές” υπογραφές, οι φορείς της πόλης και οι πρώην ΠΑΡΓΙΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να γίνει αυτόνομος ο Δημος μας . Όμως να υπάρξει σωστή διαχείρηση όλων των θεμάτων συν οικονομικά γιατι τόσα χρόνια με αυτο νομο δήμο τρομάξαμε με αυτα που είδαμε. Να μπουν μέσα στην κίνηση νέοι άνθρωποι που δεν έχουν φανεί με κομματικές ταμπέλες στο παρελθόν πέρα απο πελατειακές σχέσεις κ υποχρεώσεις απο το παρελθόν .Ειναι βασικό να είναι χωρίς κόμπλεξ κ εμπαθειες . Και όχι να είναι ΞΕΡΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή