Το παρόν ιστολόγιο έχει ως αποκλειστικό σκοπό την προώθηση του αιτήματος για αυτοτέλεια του Δήμου Πάργάς, όπως αυτό διατυπώθηκε στην συνέλευση των πολιτών της Πάργας της 26ης-08-2012. Ο σχολιασμός των αναρτήσεων ειναι ευπρόσδεκτος, αρκεί τα σχόλια α) να να μην έχουν χαρακτήρα υβριστικό, δυσφημιστικό, ή συκοφαντικό προς οποιοδήποτε πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, β) να μην είναι άσχετα προς το ως άνω αίτημα αυτοτέλειας του Δήμου, γ) να μην παραβιάζουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κείμενη νομοθεσία. Στις ως άνω περιπτώσεις, οι διαχειριστές του ιστοτόπου δύνανται να αφαιρούν τα εν προκειμένω σχόλια. Σε κάθε περίπτωση τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών, και οι συντονιστές, συντελεστές και διαχειριστές ουδόλως ευθύνονται για αυτά.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΑΡΓΑΣ,ΑΓΙΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΒΑΔΑΡΙΟΥ.
Μετά από την λαϊκή συνέλευση που έγινε στο ιστορικό κάστρο της Πάργας, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα, η σύσταση συντονιστικής επιτροπής για την διεκδίκηση και δημιουργία Νέου Δήμου  Πάργας στα όρια του πρώην καποδιστριακού, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που πρόεκυψαν κατά την λειτουργία του Δήμου Πάργας, εξ αιτίας της συνένωσης με τον πρώην Δήμο Φαναρίου.
Σας καλούμε την Τετάρτη 05-09-2012 και ώρα 19:00 στην αίθουσα σύγκλισης του τοπικού συμβουλίου Πάργας (έναντι καταστήματος Χρήστου Βουρεκά) για να τοποθετηθείτε ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι όπως αυτό προβλέπετε από τις αρμοδιότητες σας, και να στηρίξετε θετικά το αίτημα μας για την δημιουργία του νέου Δήμου.
Το αίτημα αυτό εκφράστηκε στις 26-08-12 με την συντριπτική παρουσία των κατοίκων της Πάργας, Αγιάς Ανθούσας, Αγίας Κυριακής και Λειβαδαρίου, αλλά και από τις περίπου 2.000 υπογραφές συμπαράστασης των συμπολιτών που συγκεντρώθηκαν από την επιτροπή μέχρι και σήμερα, ώστε αυτό να εισαχθεί προς ψήφιση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας άμεσα , ενόψει της επιστολής που στάλθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τους δήμαρχους όλων των δήμων.   
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου