Το παρόν ιστολόγιο έχει ως αποκλειστικό σκοπό την προώθηση του αιτήματος για αυτοτέλεια του Δήμου Πάργάς, όπως αυτό διατυπώθηκε στην συνέλευση των πολιτών της Πάργας της 26ης-08-2012. Ο σχολιασμός των αναρτήσεων ειναι ευπρόσδεκτος, αρκεί τα σχόλια α) να να μην έχουν χαρακτήρα υβριστικό, δυσφημιστικό, ή συκοφαντικό προς οποιοδήποτε πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, β) να μην είναι άσχετα προς το ως άνω αίτημα αυτοτέλειας του Δήμου, γ) να μην παραβιάζουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κείμενη νομοθεσία. Στις ως άνω περιπτώσεις, οι διαχειριστές του ιστοτόπου δύνανται να αφαιρούν τα εν προκειμένω σχόλια. Σε κάθε περίπτωση τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών, και οι συντονιστές, συντελεστές και διαχειριστές ουδόλως ευθύνονται για αυτά.

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση-Κάλεσμα

Ανακοίνωση
Καλούμε
Όλους τους πολίτες της Πάργας-Αγιάς-Ανθουσας-Αγίας Κυριακής και Λειβαδαριου την ΚΥΡΙΑΚΗ 21-10-12 και ώρα 11.30 π.μ. στο ΚΑΜΙΝΙ (Στην παραλία της Πάργας) .
Θα κάνουμε αποτίμηση των μέχρι τώρα ενεργειών μας και ανοιχτή συζήτηση για τα προβλήματα και προγραμματισμό δράσεων και ενεργειών για το καλό της Πόλης μας.
Πάργα SOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου